Nagyszerű eredmények a Játékos Sportvetélkedőn

Iskolánk alsó tagozatos tanulói Kis Tivadar tanár úr vezetésével az idei tanévben is nagy sikereket érnek el a Magyar Diáksport Szövetség által megrendezett Játékos Sportvetélkedő sorozatban.
Alsós versenyzőink a tavalyi kiemelkedő országos 3. helyezéssel a zsebükben ebben az évben is lelkesen készülnek, hogy a legjobb formájukat tudják hozni, bizonyítva, hogy még mindig nagyszerű a csapat!
A Köztársaság téren, iskolánk sportcsarnokában rendezték 2018. február 2-án az országos elődöntőt. A versenyfolyamban idén már negyedik alkalommal értünk el első helyezést. Területi, körzeti, megyei, végül az országos elődöntőben léphettünk a dobogó legfelső fokára, kiharcolva, hogy idén is ott legyünk a dunaújvárosi  Országos döntőben március 3-án és 4-én.

Bízunk benne, hogy idén, Dunaújvárosban is jó lesz “ bálintmártonosnak” lenni!

Csapat tagjai:
Fernengel Zsuzsi, Vámos Aletta, Halmi Zamira, Hajdú Noémi, Juhász Bernát, Juhász Barnabás, Markovics András, Hajdú Dávid, Vas Bálint, Kocsis-Thár Laura, László Réka, Kanti Zsófi,  V. Lavrencsik Flóra, Halmos Máté, Oszlár Zsolt, Wlach Dominik, Takács Csanád, Nagy Luca, Salgó Szonja, Tóth Réka, Vaczkó Szelina, Fernengel Ákos, Fazekas Dominik, Zsembery Boldizsár

További sok sikert a felkészüléshez és a döntőhöz!

“A CSAPATÉRT, EGYMÁSÉRT, HAJRÁ BÁLINT MÁRTON!”