Ismét vetélkedtünk az Ismerd meg! című televíziós műsorban

Az Ismerd meg! című televíziós vetélkedőbe Brigitta néni jelentkeztetett bennünket, miután szóltunk neki, hogy mi is szívesen vetélkednénk. Osztálytársaink már egyszer (decemberben) sikerrel jártak és szerettünk volna mi is jól szerepelni. A felvétel előtti héten megkaptuk a témánkat, mely az írásbeliség volt.
Január 30-án megérkezett értünk a Sportközpont elé az MTVA midibusza. Az osztálytásaink is velünk tartottak, hogy szurkoljanak nekünk. A televízióba való megérkezés után beléptettek bennünket, majd lepakoltuk ruháinkat a számunkra kijelölt helyiségben. A sminkesek és a fodrászok kedvesen fogadtak bennünket. A hangmérnökök felszerelték ránk a mikroportokat, majd bementünk a stúdióba. Itt megismerkedtünk a műsorvezetővel, Tóth Csillával és a csapatkapitányunkkal, Kovács Gyopárral. A felvétel előtt próbajátékon vettünk részt. Egy órán keresztül tartott a próbajáték, majd kimentünk kicsit pihenni a stúdió előtti aulába, ahol üdítőkkel és harapnivalókkal vártak bennünket.
Aztán bementünk és felvettük az igazi műsort. Akkor már bejöttek az osztálytársaink is a stúdióba szurkolni nekünk. A műsor felvétele két órán át tartott és nagyon élveztük minden pillanatát. Az elenfél is jó volt, de mi többet tanultunk és ezért sikerült nyernünk hat ponttal. Nagyon örültünk! Mindenki nyert egy Alcatel U5 -ös telefont, amit egy hét múlva meg is kapunk. Köszönjük Brigi néni!

Krajnyák Kende, Pénzes Bence, Mihályi Bálint, Tóth-Vilimi Levente

6.c osztályos tanulók

Az Ismerd meg! vetélekdő, melyben tanulóink másodszorra is szerepeltek, 2018. február 4-én került adásba. Ide kattintva, a mediaklikk.hu archívumában megnézhető. (Alább: illusztrációk a műsorból)