Középiskolai felvételi előkészítő indul!

A korábbi évekhez hasonlóan iskolánkban idén is indítunk felvételi előkészítőt. Az előkészítő térítésmentes. A jelentkező tanulók szombati napokon, alkalmanként 2-2 órában magyar nyelv és irodalom és matematika tantárgyakból kapnak felkészítést pedagógusainktól 08:00 -12:00 óráig.


Az előkészítő időpontjai:

2018. november 17.
2018. november 24.
2018. december 8.
2019. január 5.


A JELENTKEZÉS ELEKTRONIKUS ÚTON TÖRTÉNIK 2018.11.05. (HÉTFŐ) 8:00-TÓL, AZ elokeszito@balintsuli.hu EMAIL CÍMRE KÜLDÖTT ÜZENETTEL.

FONTOS!

  • Jelentkezéseket KIZÁRÓLAG az elokeszito@balintsuli.hu email címen fogadunk el. Más címre küldött levéllel, illetve személyesen nem lehet jelentkezni.
  • Az előkészítőre 70 tanulót tudunk fogadni, a jelentkezések érkezési sorrendben kerülnek befogadásra. A létszámon felül, hely hiányában nem tudunk több tanulót. Megértésüket köszönjük!
  • A 11.05. (HÉTFŐ) 8:00 előtti jelentkezéseket nem tudjuk figyelembe venni.
  • Az emailben mindenképpen szerepeljen a tanuló neve, elérhetősége (amennyiben ez különbözik a levél feladójának e-mail címétől)
  • Egy emailben egy tanulót lehet jelentkeztetni.

Amennyiben a küldött email üzenet a fenti kritériumoknak nem felel meg, azt nem tudjuk elfogadni. A félreérthető vagy hiányos üzenetek küldőinek értesítést nem áll módunkban küldeni.


Az előkészítőre felvett tanulókat emailben értesítjük.

Amennyiben törölni szeretnék a jelentkezést, vagy kérdésük van, a menrath.peter@balintsuli.hu e-mail címen érhetnek el minket.


Menráth Péter
igazgatóhelyettes