Online időpontfoglalás a decemberi fogadóórára

Kedves Szülők!

A decemberi fogadóórára megnyitjuk az online időpontfoglalás lehetőségét.

Azt reméljük ettől a lehetőségtől, hogy a szülők tervezettebben tudják beosztani idejüket, kiszámítható lesz a várakozás, a pedagógusok az időpontfoglalás alapján pontosabban fel tudnak készülni a szülők fogadására.


ONLINE IDŐPONTFOGLALÓ RENDSZER


Az alábbi naptárban foglalhatnak időpontokat a kiválasztott pedagógusokhoz a Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola fogadóórájára!

A fogadóóra időpontja: 2018. december 03. 17:30 – 18:30 (Néhány pedagógusnál ettől eltérő időpontokat lehet foglalni!)

A foglalásokról a megadott e-mail címre emlékeztető érkezik. Itt lesz mód a foglalás törlésére is. (Az e-mail tartalmazza azt a linket is, aminek segítségével a szülő le tudja mondani foglalását, ha mégsem tud eljönni a fogadóórára. Kérjük a kedves szülőket, szükség szerint használják a törlés lehetőségét, ezzel tegyék lehetővé, hogy más szülő újra lefoglalhassa az időpontot.)

Újdonság, hogy az Óvoda utcában fogadóórát tartó tanárok neve mellett megtalálják zárójelben azt is, hogy az adott tanár hol tartja a fogadóóráját. A termek megtalálását segíti majd a bejáratnál és a tanári szobánál elhelyezett térkép.

Ha jelenleg nem találnak egy pedagógust a legördülő listákban, az azt jelenti, hogy hozzá időpontfoglalás nélkül is lehet menni.

A bővebb használati útmutató ide kattintva érhető el.

Reméljük, hasznosnak találják az időpontfoglalás lehetőségét. Kérjük, éljenek a lehetőséggel! Várjuk Önöket a fogadóórán!

Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola vezetősége és pedagógusai