Online időpontfoglalás a márciusi fogadóórára

Kedves Szülők!

A márciusi fogadóórára megnyitjuk az online időpontfoglalás lehetőségét.

Azt reméljük ettől a lehetőségtől, hogy a szülők tervezettebben tudják beosztani idejüket, kiszámítható lesz a várakozás, a pedagógusok az időpontfoglalás alapján pontosabban fel tudnak készülni a szülők fogadására.


ONLINE IDŐPONTFOGLALÓ RENDSZER


Az alábbi naptárban foglalhatnak időpontokat a kiválasztott pedagógusokhoz a Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola fogadóórájára!

A fogadóóra időpontja: 2019. március 04. 17:30 – 18:30 (Néhány pedagógusnál ettől eltérő időpontokat lehet foglalni!)

A foglalásokról a megadott e-mail címre emlékeztető érkezik. Itt lesz mód a foglalás törlésére is. (Az e-mail tartalmazza azt a linket is, aminek segítségével a szülő le tudja mondani foglalását, ha mégsem tud eljönni a fogadóórára. Kérjük a kedves szülőket, szükség szerint használják a törlés lehetőségét, ezzel tegyék lehetővé, hogy más szülő újra lefoglalhassa az időpontot.)

Az Óvoda utcában fogadóórát tartó tanárok neve mellett megtalálják zárójelben azt is, hogy az adott tanár hol tartja a fogadóóráját. A termek megtalálását segíti majd a bejáratnál és a tanári szobánál elhelyezett térkép.

Ha jelenleg nem találnak egy pedagógust a legördülő listákban, az azt jelenti, hogy hozzá időpontfoglalás nélkül is lehet menni.

A bővebb használati útmutató ide kattintva érhető el.

Reméljük, hasznosnak találják az időpontfoglalást. Kérjük, éljenek a lehetőséggel! Várjuk Önöket a fogadóórán!

Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola vezetősége és pedagógusai