Partnerünk a Müpa

A Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola a 2017/2018-as tanévben a Müpa partneriskolája.


A MÜPA A KÖVETKEZŐKET VÁLLALJA


1. A Müpa a partneriskolák számára exkluzív programokat kínál fel, amelyeket a szerzett bónuszpontok fejében vehetnek igénybe:
a. Koncert az iskolában
b. MUS-E foglalkozás
c. Teremről teremre
d. OrgonaExpedíció

2. A partneriskolák csoportjai a fentieken kívül ingyenesen és a bónuszrendszerben pontszerző jelleggel vehetnek részt a következő programokon:
a. Hangoló
b. Próbalátogatás
c. Zenebona – Ne csak hallgasd
d. Zenés tízórai
e. Hangulat Junior

3. Az Iskola diákjai a Müpa egyes saját rendezésű, előzetesen írásban meghirdetett hangversenyeire kedvezményes 500 forintos diákjeggyel léphetnek be az üresen maradt ülőhelyekre.

4. A Müpa lehetőségeihez mérten, előzetes egyeztetés alapján felkínálja az Iskola diákjai számára a harmadik emeleti karzat állóhelyeire szóló 500 forintos diákjegyek csoportos igénylésének lehetőségét, maximum húsz főig, egy felnőtt kísérővel.

5. A Müpa eseti jelleggel kedvezményes árú jegyek vásárlásának lehetőségét kínálja fel hírlevélben a partneriskolák pedagógusai számára egységesen 1500 forintos áron.

6. A Müpa a partneriskolák pedagógusai számára évente egy alkalommal a tanévkezdést követően évindító partnertalálkozót szervez.

7. A Müpa a partneriskoláknak kínált exkluzív ajánlatokról és a Müpa egyéb programjairól, ajánlatairól rendszeresen tájékoztatást ad az Iskolának, az e célra rendszeresített Partneriskola Hírlevélben.

8. A Müpa saját honlapján közzéteszi a csatlakozott intézmények nevét és webes elérhetőségét.

9. A partneriskola-programhoz csatlakozó oktatási intézmény számára a Müpa oklevelet ad ki.

10. A bónuszpontokért járó programokat a Müpa a működési rendjéhez igazodva, lehetőségeihez mérten teljesíti.


A BÓNUSZRENDSZER LEÍRÁSA


Az Iskola a Müpa fizetős programjain való részvétellel bónuszpontokat gyűjt, amelyeket exkluzív programokra tud beváltani, előzetes írásbeli egyeztetés alapján.

1. Bónuszpontokat a Müpa saját programjaira történő jegyvásárlással lehet szerezni:
a. Diákjegy csoportos váltása és Iskoláskoncertre váltott jegy esetén minden kifizetett jegy után, illetve fizetős Teremről teremre háznéző programon és OrgonaExpedíción való részvételkor diákonként 1 bónuszpont.
b. Minimatiné, Hang-szer-szám, Matinékoncert előadásokra váltott csoportos jegy esetén minden kifizetett jegy után 2 bónuszpont.
c. Egyéb, a Müpa saját előadásaira diákcsoport (min.5 diák) számára váltott jegy esetén minden kifizetett jegy után 3 bónuszpont.

2. További ingyenes pontszerző programok, melyek után alkalmanként 10 bónuszpont kerül jóváírásra, függetlenül a résztvevők számától: Hangoló, Próbalátogatás, Zenebona – Ne csak hallgasd, Zenés tízórai, Hangulat Junior.

3. Exkluzív programok, amelyeket bónuszpontok ellenében vehetnek igénybe a partnerprogramban részt vevő csoportok:
a. Koncert az iskolában: 80 bónuszpont
b. MUS-E – Kreatív zenés foglalkozás: 50 bónuszpont
c. Teremről teremre: fejenként 1 bónuszpont
d. OrgonaExpedíció: fejenként 1 bónuszpont

4. 150 bónuszpont elérése után a partneriskola kapcsolattartója a tanév végén 10 000 forint értékű Müpa ajándékutalványban részesül.

5. A bónuszpontokat a Müpa tartja nyilván, amelyről esetenként írásban tájékoztatja az Iskolát.

6. A szerzett bónuszpontok új szerződéskötés esetén továbbvihetők a következő tanév végéig.

 

További információk a MÜPA honlapján.