Szóbeli felvételi vizsgabeosztás

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételizők!

Az alábbi hivatkozásokra kattintva megtalálják a szóbeli vizsgára behívott tanulók vizsgabeosztását nyelvek szerint bontva, valamint a szóbeli vizsga alól nyelvvizsga bizonyítvány alapján felmentett tanulók és a vizsgára be nem hívott tanulók listáját.

A személyes adatok védelme érdekében a tanulókat az összes listán kizárólag tanulói azonosítójukkal szerepeltetjük.


Vizsgára behívott tanulók:

angol szóbeli beosztás

német szóbeli beosztás


Szóbeli vizsga alól felmentett tanulók:

(Ők a bemutatott nyelvvizsga bizonyítvány alapján, maximális pontszámot kapnak a szóbelijükre, ezzel szerepelnek a továbbiakban a felvételi eljárásban. Nem kell szóbeli vizsgán megjelenniük.)

szóbeli alól felmentve


Szóbeli vizsgára be nem hívott tanulók:

nem behívottak


FONTOS!

Amennyiben a szóbelire behívott tanulók között még van olyan, aki rendelkezik akkreditált, A2 szintet igazoló nyelvvizsga bizonyítvánnyal, amit még nem mutatott be, ezt még megteheti a jövő hét folyamán intézményünk titkárságán.

A tanulók a kiírt vizsgaidőpontnál körülbelül 20 perccel hamarabb jelenjenek meg a vizsga helyszínén. (2045 Törökbálint, Óvoda u. 6.) A pontos terembeosztásról az aulában kitett hirdetőtábláról tájékozódhatnak a vizsga napján. A vizsgázók személyazonosításra alkalmas fényképes igazolványt hozzanak magukkal.

A felvételi szóbelik beosztásán csak különösen indokolt esetben változtatunk. Amennyiben a tanuló saját hibájából nem jelenik meg a vizsgán, későbbi pótlásra lehetősége nincs.

Megértésüket köszönjük.